Θέλω να αθλούμαι - της Μαρίας Σκαμπαρδώνη | mpilietaki.gr

Θέλω να αθλούμαι – της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Οι σκέψεις της Μαρίας

Θέλω να αθλούμαι γιατί η άσκηση βοηθάει το σώμα μου να βελτιωθεί και το πνεύμα μου να γαληνεύσει.

Θέλω να αθλούμαι γιατί η άσκηση είναι σπουδαιότερος τρόπος εκτόνωσης από τις καταχρήσεις και την κατανάλωση λιπαρών τροφών και γλυκών.

Θέλω να αθλούμαι, διότι θεωρώ πως αυτός είναι καλύτερος τρόπος να γεμίζω τη ζωή μου από το να αποβλακώνομαι μπροστά από μία τηλεόραση και να δέχομαι όλη την παραπληροφόρηση.

Θέλω να αθλούμαι, διότι αυτό με βοηθάει να μάθω το σώμα μου, να σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, να με αγαπάω και να με φροντίζω.

Θέλω να αθλούμαι, διότι αυτό προστατεύει το σώμα μου και δυναμώνει την αντοχή μου όχι μόνο σε σωματικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο.

Θέλω να αθλούμαι, διότι αυτό ενθαρρύνει να βγαίνει από μέσα μου ο καλύτερος εαυτός μου. Διότι αυτό με βοηθάει να ερευνήσω τον εαυτό μου, να τον αγαπήσω για τα καλά του και να τον αποδεχτώ με όλα του τα στραβά.

Θέλω να αθλούμαι, διότι με η άθληση με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερη, μακριά από άγχη και περιττές σκοτούρες..

Facebook Comments

About the author

Author profile

Ονομάζομαι Μαρία Σκαμπαρδώνη και είμαι Δημοσιογράφος. Είμαι λάτρης του διαβάσματος και μελετώ Φιλοσοφία και Ψυχολογία από πολύ μικρή ηλικία. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το γράψιμο είναι για εμένα η φυγή μου, όλη μου η ζωή. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω τη χαρά και του να έχω εργαστεί στο χώρο του βιβλίου, αποκομίζοντας όσα περισσότερα μπορώ από αυτό το μαγικό χώρο.  Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσω μαύρη ζώνη στο Taekwondo, να εκδώσω ένα βιβλίο μου και να έχω διανύσει έναν μεγάλο δρόμο στην αρθρογραφία.

Είμαι αρθρογράφος σε πολλά μεγάλα sites ( E Psychology, Ο Κλόουν, Εναλλακτική Δράση, Flow magazine, School time, Tempo. Gr,  Healing Effect,  TKD mag,). Λογοτεχνικά μου κείμενα και ποιήματα έχουν δημοσιευτεί σε πολλές  λογοτεχνικές σελίδες (Λόγω Γραφής, Περιοδικό Fractal, My story). Κείμενα μου έχουν συμπεριληφθεί στα περιοδικά Pet City, Intellectum, Μονοπάτι για τις πολεμικές τέχνες.   Όσο ζω, θα γράφω για κάθε τι που με προβληματίζει και θέλω αυτή μου την αγάπη να την αισθανθούν και άλλοι άνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.